Serdarhan TOPO Hukuk Bürosu

Medium.com adresinde görüntüleyin

Serdar Han Topo, uzman bilişim hukuku avukatıdır. 2015 Yılında TOPO Hukuk Bürosunu kurmuştur. TOPO Hukuk Bürosunu kurarak çalışmalarını daha kapsamlı sürdürmeye devam eden Serdar Han Topo, uzman çalışma arkadaşları ile müvekkillerine en iyi şekilde hizmet vermek için çalışmalarını son hız sürdürmektedir.

Özellikle yeni medya dediğimiz, sosyal medya platformları üzerinden hem müvekkillerini hemde hukuk öğrencilerini ve halkı bilinçlendirmek adına internet üzerinden hukuki yayınlar yapan Serdar Han Topo‘nun ve TOPO Hukuk Bürosunun uzman asistanları tarafından yönetilen bu .wordpress uzantılı blog sitesi, Serdar Han Topo‘nun bilgisi dahilinde, hukuk asistanları tarafından yönetilmektedir.

Bu makalemizde sizlere TOPO Hukuk Bürosu Hakkında bilgiler vereceğiz.

TOPO Hukuk Bürosu, İstanbul Şişli’de hizmet vermektedir. Çağlayan adliyesine ve metrobüs durağına yürüme mesafesinde olan TOPO Hukuk Bürosu‘nun ofisi, müvekkillerinin ulaşım konusunda sıkıntı yaşamamaları için, merkezi bir alanda hizmet vermektedir.

Öncelikle bilişim hukuku davaları ile ilgilenen TOPO Hukuk Bürosu, sadece bilişim hukuku değil, uzman çalışma arkadaşları ile hukukun her alanında hizmet vermektedirler.

Serdar Han Topo öncülüğünde Kurulan TOPO Hukuk Bürosuna ulaşmak için Aşağıda ki bilgileri kullanabilirsiniz.

Yukarıda ki bağlantı üzerinden, Serdar Han Topo ile iletişime geçebilirsiniz.

Serdarhan Topo ve TOPO Hukuk Bürosu hakkında daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz.

https://medium.com/@serdarhantopo/av-serdar-han-topo-serdarhan-topo-b4147036fcc5

Medium.com adresinde görüntüleyin

Yorum bırakın